Τελικά είναι κλώνος του: Αυτός είναι ο Νώντας Μπάρκας, ο άγνωστος πατέρας της Δανάης με τα πράσινα μάτια

March 15, 2024


Η ομοιότητα της Δανάης Μπάρκα με τη μητέρα της, τη Βίκυ Σταυροπούλου, είναι εκπληκτική. Ωστόσο, τα εκφραστικά μάτια και το χαμόγελο της φαίνεται πως τα κληρονόμησε από τον πατέρα της, τον Νώντα Μπάρκα. Ο Νώντας Μπάρκας επιλέγει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να παραμένει στο πλευρό της κόρης του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Όπως είχε αποκαλύψει η Βίκυ Σταυροπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της…

...� αποκαλύψει η Βίκυ Σταυροπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε γνωρίσει και παντρευτεί τον πατέρα της κόρης της όταν ήταν μόλις 22 ετών, όμως γρήγορα χώρισαν.«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ...

Η ομοιότητα της Δανάης Μπάρκα με τη μητέρα της, τη Βίκυ Σταυροπούλου, είναι εκπληκτική. Ωστόσο, τα εκφραστικά μάτια και το χαμόγελο της φαίνεται πως τα κληρονόμησε από τον πατέρα της, τον Νώντα Μπάρκα. Ο Νώντας Μπάρκας επιλέγει να διατηρεί χαμηλό προφίλ και να παραμένει στο πλευρό της κόρης του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βίκυ Σταυροπούλου: Τα όσα είχε πει για τον πρώην σύντροφό της

Όπως είχε αποκαλύψει η Βίκυ Σταυροπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της, είχε γνωρίσει και παντρευτεί τον πατέρα της κόρης της όταν ήταν μόλις 22 ετών, όμως γρήγορα χώρισαν.

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δανάη Μπάρκα: Τα όσα είπε για τον πατέρα της

«Με ρωτάνε συνέχεια για την μαμά́ μου επειδή́ είναι αναγνωρίσιμη (γελάει) και ήρθε η στιγμή́ να μιλήσω για εκείνον ο μπαμπάς μου είναι ένας άνθρωπος υπέροχος, σπάνιος. Εκνευριστικός, καλός με όλη την σημασία, τον λατρεύω. Λατρευόμαστε όλοι μαζί́ και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́ και είναι ένα άλλο ταμπού́ που πρέπει να καταπατηθεί́ το ότι ζουν κάποια ζευγάρια άσχημα και μένουν μαζί́ για τα παιδιά́ αυτό́ είναι ένα τεράστιο λάθος, γιατί́ ένα παιδί́ είναι ευτυχισμένο όταν είναι οι γονείς. Εγώ́ είχα την τύχη ότι οι γονείς μου συνειδητοποιήσαν πολύ́ νωρίς ότι δεν έπρεπε να είναι μαζί́ και ευτυχώς γιατί́ τώρα που έχω μεγαλώσει έχω καταλάβει το γιατί́ και έτσι έχουν προστατέψει την αγάπη τους, μαζί́ και εμένα και αυτό́ είναι το ποιο σημαντικό́» είχε πει για τον πατέρα της η Δανάη Μπάρκα με τον οποίο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Ακολουθούν φωτογραφίες:

Δείτε πως είναι ο Νώντας Μπάρκας:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.