«Ελάτε να τα πάρετε»: Ο Νίκος Ευαγγελάτος «ανέβηκε» στην φρεγάτα Ύδρα και το Twitter τον παρομοίασε με τον Κώστα Πρέκα

March 15, 2024


Μετά το επιτυχημένο γραφικό με την παρουσία του στα Oscar που έγινε αμέσως viral στο Twitter, ο Νίκος Ευαγγελάτος μας χάρισε μια μοναδική εμφάνιση και το απόγευμα της Τετάρτης (13/3), όταν με την βοήθεια των γραφικών του «ανέβηκε» στην φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα για να παρουσιάσει το θέμα με τους Χούτι. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto…

...o/js/aries/v1/invocation.js",a.setAttribute("fetchpriority","high");var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText="width:0px!important;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Όπως ήταν αναμενόμενο οι τουιτεράδες...

Μετά το επιτυχημένο γραφικό με την παρουσία του στα Oscar που έγινε αμέσως viral στο Twitter, ο Νίκος Ευαγγελάτος μας χάρισε μια μοναδική εμφάνιση και το απόγευμα της Τετάρτης (13/3), όταν με την βοήθεια των γραφικών του «ανέβηκε» στην φρεγάτα «Ύδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα για να παρουσιάσει το θέμα με τους Χούτι.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι τουιτεράδες δεν θα άφηναν ασχολίαστο ένα ακόμα γραφικό «έργο τέχνης» του δημοσιογράφου και για αυτό έσπευσαν να τον υμνήσουν στα social media ως έναν άλλο «Κώστα Πρέκα» έτοιμο για μάχη.

Δείτε τις αναρτήσεις

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.