Άκουσαν “μπαμ”, βγήκαν έξω & “πάγωσαν” μόλις την είδαν: Νεκρή 17χρονη μαθήτρια Λυκείου, έπεσε από την ταράτσα

March 13, 2024


Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/3 στη Δάφνη όταν μια 17χρονη μαθήτρια έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας και σκοτώθηκε.Από το σοκ, n μητέρα της νεαρής κοπέλας έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο.Σύμφωνα με γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας, η 17χρονη που πήγαινε στην Δευτέρα Λυκείου, γύρισε από το σχολείο αναστατωμένη, πέταξε την τσάντα και είπε στον αδ…

ερφό της πως θα πάει στο αποθηκάκι για δέκα λεπτά. Τότε ανέβηκε πάνω στην ταράτσα και έπεσε στο κενό.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 11/3 στη Δάφνη όταν μια 17χρονη μαθήτρια έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας και σκοτώθηκε.

Από το σοκ, n μητέρα της νεαρής κοπέλας έχασε τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με γειτόνισσα και φίλη της οικογένειας, η 17χρονη που πήγαινε στην Δευτέρα Λυκείου, γύρισε από το σχολείο αναστατωμένη, πέταξε την τσάντα και είπε στον αδερφό της πως θα πάει στο αποθηκάκι για δέκα λεπτά. Τότε ανέβηκε πάνω στην ταράτσα και έπεσε στο κενό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.