Δανάη Μπάρκα & Φίλιππος Τσαγκρίδης: Τους έκανε κακό το δημόσιο φιλί – Τέλος στη σχέση τους!

March 3, 2024


Το Σάββατο 2/3 στην εκπομπή Γειά Σου σχολιάστηκε ενδελεχώς θα λέγαμε το ερωτiκό τρίγωνο Κατερίνα Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα μετά τα δημόσια φιλιά των δύο τελευταίων στα μπουζούκια.Αφού, αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και συνεργάτης της από το πάνελ έκαναν μια αναπαράσταση του φιλιού, στη συνέχεια πήραν όλοι θέση σχετικά με τον επιχειρηματία και τις δύο παρουσιάστριες, που φαίνετα…

...ι να τον πολιορκούν.Η εξέλιξη στη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο ΤσαγκρίδηΗ Μπακοδήμου μάλιστα αποκάλυψε, πως Καινούργιου και Τσαγκρίδης ήταν κοντά σε επανασύνδεση. Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας τόνισε, πως μέσα από δικό του ρεπορτάζ γνωρίζει ότι Μπάρκα...

Το Σάββατο 2/3 στην εκπομπή Γειά Σου σχολιάστηκε ενδελεχώς θα λέγαμε το ερωτiκό τρίγωνο Κατερίνα Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης και Δανάη Μπάρκα μετά τα δημόσια φιλιά των δύο τελευταίων στα μπουζούκια.

Αφού, αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου και συνεργάτης της από το πάνελ έκαναν μια αναπαράσταση του φιλιού, στη συνέχεια πήραν όλοι θέση σχετικά με τον επιχειρηματία και τις δύο παρουσιάστριες, που φαίνεται να τον πολιορκούν.

Η εξέλιξη στη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Μπακοδήμου μάλιστα αποκάλυψε, πως Καινούργιου και Τσαγκρίδης ήταν κοντά σε επανασύνδεση. Από τη μεριά του ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας τόνισε, πως μέσα από δικό του ρεπορτάζ γνωρίζει ότι Μπάρκα και Φίλιππος έχουν διακόψει τις επαφές τους μετά το σάλο που προκλήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.