Ποια δεξαμενή γεμίζει πρώτη; Ο ζόρικος γρίφος για κοφτερά μυαλά που ελάχιστοι βρίσκουν τη σωστή απάντηση

February 26, 2024


Ένα τεστ νοημοσύνης, που σαρώνει στα social media, τεστάρει την παρατηρητικότητά και την αντίληψή των χρηστών για την πραγματικότητα και είναι για γερούς λύτες.Η εικόνα δείχνει έναν περίπλοκο λαβύρινθο από σωλήνες και δεξαμενές νερού και ζητείται από τους λύτες, μέσα σε 25 δευτερόλεπτα, να υπολογίσουν ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη.Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι κάποιες δεξαμενές είναι μπλοκαρισμέν…

...ες και κάποιες άλλες ανοιχτές από κάτω.Η λύση του τεστ νοημοσύνηςΠαρατηρώντας με προσοχή όλες τις δεξαμενές και δημιουργώντας στο μυαλό την διαδρομή που θα ακολουθήσει το νερό,το συμπέρασμα είναι ότι η δεξαμενή που θα γεμίσει πρώτη με νερό είναι αυτή με το νούμερο 3.Το διαβάσαμε...

Ένα τεστ νοημοσύνης, που σαρώνει στα social media, τεστάρει την παρατηρητικότητά και την αντίληψή των χρηστών για την πραγματικότητα και είναι για γερούς λύτες.

Η εικόνα δείχνει έναν περίπλοκο λαβύρινθο από σωλήνες και δεξαμενές νερού και ζητείται από τους λύτες, μέσα σε 25 δευτερόλεπτα, να υπολογίσουν ποια δεξαμενή θα γεμίσει πρώτη.

Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι κάποιες δεξαμενές είναι μπλοκαρισμένες και κάποιες άλλες ανοιχτές από κάτω.

Η λύση του τεστ νοημοσύνης

Παρατηρώντας με προσοχή όλες τις δεξαμενές και δημιουργώντας στο μυαλό την διαδρομή που θα ακολουθήσει το νερό,το συμπέρασμα είναι ότι η δεξαμενή που θα γεμίσει πρώτη με νερό είναι αυτή με το νούμερο 3.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.