«Φωτιά και λάβρα» ο Ταλαδιανός: «Ο Τζέιμς Καφετζής βρήκε τον άντρα της Δώρας για να κάνει…» (video)

February 22, 2024


Survivor 2024: Ακόμη ένα επεισόδιο με πολλή ίντριγκα στο Survivor, με τους παίκτες να συζητούν όσα έγιναν στο χθεσινό (20/2) συμβούλιο του νησιού. Ήδη στην μπλε ομάδα έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα με κάποιους παίκτες να στρέφονται κατά του πιο δυνατού τους παίκτη, του Τζέιμς.Ο Σταμάτης Ταλαδιανός μιλώντας στην κάμερα χαρακτηρίζει πονηρό τον Τζέιμς Καφετζή καθώς όπως αποκάλυψε ήρθε με οργανωμένο σχ…

...έδιο, έχοντας μάλιστα βρει κα συγγενή παίκτη πριν μπει στο παιχνίδι.Δείτε επίσης: Survivor 2024: Λάβρος κατά του Τζέιμς ο Παύλος Παπαδόπουλος - «Εχει μπει επιτηδευμένα, για να τους μπερδέψει...»«Έφυγα με τραυματισμό και πήγαινα για MVP και μόλις γύρισα τα μαχαίρια φύγαν έτσι. Μπορώ...

Survivor 2024: Ακόμη ένα επεισόδιο με πολλή ίντριγκα στο Survivor, με τους παίκτες να συζητούν όσα έγιναν στο χθεσινό (20/2) συμβούλιο του νησιού. Ήδη στην μπλε ομάδα έχουν ξεκινήσει τα προβλήματα με κάποιους παίκτες να στρέφονται κατά του πιο δυνατού τους παίκτη, του Τζέιμς.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός μιλώντας στην κάμερα χαρακτηρίζει πονηρό τον Τζέιμς Καφετζή καθώς όπως αποκάλυψε ήρθε με οργανωμένο σχέδιο, έχοντας μάλιστα βρει κα συγγενή παίκτη πριν μπει στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Λάβρος κατά του Τζέιμς ο Παύλος Παπαδόπουλος – «Εχει μπει επιτηδευμένα, για να τους μπερδέψει…»

«Έφυγα με τραυματισμό και πήγαινα για MVP και μόλις γύρισα τα μαχαίρια φύγαν έτσι. Μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Ερχόμενος ο James στο παιχνίδι έφερε και κάποια νέα. Είναι πανέξυπνος και κοιτάει όχι το παιχνίδι που παίζεται σήμερα αλλά αυτό που θα παιχτεί σε τρεις μέρες από τώρα.

Ερχόμενος εδώ έχει διαβάσει πολύ καλά τους παίκτες, είχε δει ποιος κάνει παρέα με ποιον, ποιες εμπάθειες και συμπάθειες υπάρχουν. Ήταν τυχαίο που έκανε παρέα με τον Φάνη; Ο Φάνης είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά της ομάδας μας και ο Τζέιμς πήγε προς τον Φάνη έκανε παρέα πήρε την εύνοιά του…», είπε αρχικά στην κάμερα ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.