Αγνώριστη μετά από το κομμωτήριο: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι άλλαξε τελείως τα μαλλιά της & δείχνει 10 χρόνια νεότερη

February 22, 2024


Μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αποφάσισε να κάνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.Συγκεκριμένα, η ίδια επισκέφτηκε τον κομμωτή της και έκοψε τα μαλλιά της σε κοντό κορέ.Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι διατήρησε το μαύρο χρώμα που είχε.Την αποκάλυψη του νέου της hair look έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών.«Νέα εβδομάδα….

Νέα μαλλιά. Επένδυσε στα μαλλιά σου, είναι το στέμμα που δεν βγάζεις ποτέ», έγραψε στη λεζάντα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της γι’ αυτή την αλλαγή.Το διαβάσαμε εδώ

Μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση αποφάσισε να κάνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Συγκεκριμένα, η ίδια επισκέφτηκε τον κομμωτή της και έκοψε τα μαλλιά της σε κοντό κορέ.

Ωστόσο, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι διατήρησε το μαύρο χρώμα που είχε.

Την αποκάλυψη του νέου της hair look έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών.

«Νέα εβδομάδα. Νέα μαλλιά. Επένδυσε στα μαλλιά σου, είναι το στέμμα που δεν βγάζεις ποτέ», έγραψε στη λεζάντα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της γι’ αυτή την αλλαγή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.