Επιβεβαίωσε τα χειρότερα ο Στέλιος Χανταμπάκης: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Όλγα Πηλιάκη στο Survivor 2024

February 21, 2024


Survivor 2024: Μια αποκάλυψη για την υγεία της συζύγου του Όλγας Πηλιάκη έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης. όπως ανέφερε ο ίδιος σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η παίκτρια του Survivor αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.Το απόγευμα της Τρίτης 20/2 είπε ότι ενημερώθηκε από την παραγωγή πως η σύζυγός του έχει ένα πρόβλημα στον αυχένα και μετά από εξέταση του γιατρού αποφασίστηκε να μη…

...πως η σύζυγός του έχει ένα πρόβλημα στον αυχένα και μετά από εξέταση του γιατρού αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί.«Να σας πω και για τη Όλγα ότι με ενημέρωσαν από την παραγωγή πως έχει ένα θέμα με τον αυχένα της και προληπτικά ο γιατρός της απαγόρεψε να αγωνιστεί. Μου είπαν ότι...

Survivor 2024: Η ανάρτηση που λύνει το μυστήριο γύρω από την παίκτρια – «Mε ενημέρωσαν από την παραγωγή…»

Survivor 2024: Μια αποκάλυψη για την υγεία της συζύγου του Όλγας Πηλιάκη έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης. όπως ανέφερε ο ίδιος σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η παίκτρια του Survivor αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα.

Το απόγευμα της Τρίτης 20/2 είπε ότι ενημερώθηκε από την παραγωγή πως η σύζυγός του έχει ένα πρόβλημα στον αυχένα και μετά από εξέταση του γιατρού αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί.

«Να σας πω και για τη Όλγα ότι με ενημέρωσαν από την παραγωγή πως έχει ένα θέμα με τον αυχένα της και προληπτικά ο γιατρός της απαγόρεψε να αγωνιστεί. Μου είπαν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Σας ευχαριστώ πολύ για τα μηνύματα και για το ενδιαφέρον σας», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην ανάρτησή του.

Στέλιος Χανταμπάκης
Η ανάρτηση του Στέλιου Χανταμπάκη

Survivor 2024 spoiler: Αυτή η παίκτρια δηλητηριάστηκε και αποχωρεί (;) από τον Άγιο Δομίνικο

Πριν λίγες μέρες γνωστό μέσο ένημέρωσης έφερε στο φως την αποκάλυψη πως παίκτης του ριάλιτι κατανάλωσε τροφή που δεν έπρεπε με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί και να κινδυνεύει η παραμονή του στο παιχνίδι.

Τότε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τα «έβαλαν» με τις πληροφορίες μας και σχολίασαν πως βγάζουμε ιστορίες από το κεφάλι μας. Στο σημερινό (20/02) επεισόδιο λοιπόν θα αποκαλυφθεί η παίκτρια που πέρασε δύσκολα τις τελευταίες μέρες, ωστόσο είναι πλέον καλά στην υγειά της.

Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη. Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη και παίκτρια των Διασήμων φαίνεται να κατανάλωσε κάτι που δεν έπρεπει με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Όπως βλέπουμε και στο σημερινό (20.02) trailer η Όλγα Πηλιάκη απουσιάζει από το συμβούλιο του νησιού και ο λόγος είναι εκείνος που σας αποκαλύψαμε.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.