Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τα σχόλια για την «εκπομπή-φάντασμα»: «Μου την έπεσε το σύμπαν, τώρα τι λένε όλοι αυτοί;»

February 5, 2024


Η εσωτερική αλλαγή στο πρόγραμμα του Open, με την εκπομπή «Επί Τόπου» να μετακομίζει από το μεσημέρι στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, έφερε ποικίλα σχόλια. Μεταξύ άλλων, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούν δικαιολογημένα πλέον πως αυτό ήταν και το φινάλε (πριν κάνει πρεμιέρα) για εκπομπή που ακουγόταν ότι θα παρουσίαζαν η Ναταλί Κάκκαβα, η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Μαριάντα Πιερίδη.Για άλλους αυ…

Η εσωτερική αλλαγή στο πρόγραμμα του Open, με την εκπομπή «Επί Τόπου» να μετακομίζει από το μεσημέρι στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, έφερε ποικίλα σχόλια. Μεταξύ άλλων, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεωρούν δικαιολογημένα πλέον πως αυτό ήταν και το φινάλε (πριν κάνει πρεμιέρα) για εκπομπή που ακουγόταν ότι θα παρουσίαζαν η Ναταλί Κάκκαβα, η Φελίσια Τσαλαπάτη και η Μαριάντα Πιερίδη.

Για άλλους αυτή ήταν μία δικαίωση, όπως ο Γιώργος Λιάγκας που δεν είχε διστάσει στο παρελθόν να αποκαλέσει τη συγκεκριμένη εκπομπή «φάντασμα», κάτι που είχε φέρει αντιδράσεις από την πλευρά των συντελεστών της. Δείτε εδώ τι είχε πει μεταξύ άλλων η Ναταλί Κάκκαβα. Με τα νέα δεδομένα ο παρουσιαστής θέλησε να τοποθετηθεί ξανά για το συγκεκριμένο θέμα μέσα από την εκπομπή του, «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: «Εδώ μιλάμε για κανονική ανωμαλία! Είναι διαστροφή, το αντιλαμβάνεστε;» – Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας για τα ρεπορτάζ γύρω από το πρόσωπο της Ναταλί Κάκκαβα

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα

Μετά απ’ όσα ειπώθηκαν, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την ενόχλησή του, λέγοντας το μεσημέρι της Δευτέρας: «Μαθαίνω ότι στο Open γίνεται μία αλλαγή, πάει η εκπομπή του Γουμενίδη στην πρωινή ζώνη. Κάποτε είχα βγει, πριν από ένα μήνα και είχα πει για την περιβόητη εκπομπή φάντασμα, που έπαιζαν όλοι οι τηλεοπτικοί συντάκτες και πότε θα γίνει και αν θα πάει ο ένας και ο άλλος. Όταν βγαίνω και λέω κάτι, αν και δεν κάνω τηλεοπτικό ρεπορτάζ, προφανώς έχω μιλήσει με κάποιον. Και όταν μιλάω με κάποιον, δεν μιλάω με έναν που περνάει…»

«Για να βγω και να πω για εκπομπή-φάντασμα -επειδή μου την έπεσε το σύμπαν, έλεγαν “ντροπή και αίσχος” προφανώς είχα την πληροφόρηση ότι δεν θα γίνει αυτή η εκπομπή και το είπα. Άρα λοιπόν μην ψάχνετε να ρίξετε στο πυρ το εξώτερον τον Λιάγκα. Για να το πω προφανώς ήξερα την πληροφορία εκ των έσω ότι δεν θα γίνει. Όταν λέω κάτι είναι καρατσεκαρισμένο. Όλοι βγήκαν να πουν ότι είμαι κακός και θα τους “φάω”. Εγώ τους έκοψα; Αυτοί που τους κορόιδευαν ότι θα γίνει η εκπομπή. Τώρα τι λένε όλοι αυτοί, που έγινε εσωτερική αλλαγή; Χαιρετίσματα στην εξουσία», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το βίντεο:

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.