Έβαλαν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους – Έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι κατέγραψε (photos)

February 2, 2024


Μία οικογένεια είχε βάλει κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους και έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι είχε καταγράψει. Επίσης, μία μητέρα εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να κοιτάζει το μωρό της όποτε χρειαστεί κάτι. Όμως, αυτή τη φορά πήγε ο πατέρας του μωρού να το δει. Αυτό που αντίκρισε η μητέρα όσο παρακολουθούσε από το μόνιτορ, την άφησε έκπληκτη.Όλα ξεκίνησαν όταν προσπάθησαν …

...να εξηγήσουν πως βρέθηκε τραυματισμένο το μικρό τους κοριτσάκι. Η μικρή Lilly, μόλις ενός έτους, ξύπνησε ένα πρωί γεμάτη γρατζουνιές και μώλωπες.Οι γονείς της μικρής, προσπάθησαν να βρουν μια λογική εξήγηση για το συμβάν αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, αποφάσισαν να κοιτάξουν τι...

Μία οικογένεια είχε βάλει κάμερα στο δωμάτιο του μωρού τους και έπαθαν σοκ μόλις είδαν τι είχε καταγράψει. Επίσης, μία μητέρα εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να κοιτάζει το μωρό της όποτε χρειαστεί κάτι. Όμως, αυτή τη φορά πήγε ο πατέρας του μωρού να το δει. Αυτό που αντίκρισε η μητέρα όσο παρακολουθούσε από το μόνιτορ, την άφησε έκπληκτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν προσπάθησαν να εξηγήσουν πως βρέθηκε τραυματισμένο το μικρό τους κοριτσάκι. Η μικρή Lilly, μόλις ενός έτους, ξύπνησε ένα πρωί γεμάτη γρατζουνιές και μώλωπες.

Οι γονείς της μικρής, προσπάθησαν να βρουν μια λογική εξήγηση για το συμβάν αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι, αποφάσισαν να κοιτάξουν τι είχε καταγράψει η κάμερα στο υπνοδωμάτιο της και αυτό που ήταν τουλάχιστον τρομακτικό.

Ο πατέρας σοκαρίστηκε μόλις είδε το βίντεο που έδειχνε την μικρή του κόρη. «Ήταν ανατριχιαστικό. Με έπιασε ρίγη στην σπονδυλική μου στήλη. Είναι πραγματικά αυτό που είδα;», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας μιλώντας για την πρώτη του αντίδραση.

κρυφη-καμερα-μωρο
Κρυφή κάμερα καταγράφει το μωρό

Η μητέρα της μικρής έβαλε τα κλάματα, πανικοβλήθηκε και πήρε την ενός έτους κόρη τους και έτρεξε στο σπίτι της γιαγιάς της. Η νύχτα τρόμου που έζησε η μικρή δεν ήταν η πρώτη. Ένα βράδυ είχε ακούσει μια περίεργη ανδρική φωνή να ουρλιάζει αλλά δεν είχε δώσει σημασία.

Όταν είδαν το βίντεο από το υπνοδωμάτιο της μικρής τους κυρίευσε ο τρόμος. Το ζευγάρι προσέλαβε μάλιστα και ειδικό για να ερευνήσει το σπίτι για τυχόν μεταφυσική δραστηριότητα. Σαφείς απαντήσεις δεν δόθηκαν ούτε από τον ειδικό.

Τα όσα κατέγραψε η κάμερα έμειναν ένα μυστήριο τρόμου. Στο βίντεο φαινόταν μια φιγούρα να κάνει βόλτες μέσα στο δωμάτιο της ενός έτους κόρης τους. Η μοναδική εξήγηση ήταν, σύμφωνα με το ζευγάρι, ότι η γυναίκα που έμενε στο σπίτι πριν το αγοράσουν το είχε στοιχειώσει αφού πέθανε μέσα σε αυτό.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.