Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου πέρασαν τα πιο χουχουλιάρικα Χριστούγεννα

January 6, 2024


Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες για το σπίτι που ετοιμάζουν στο Κερατσίνι, και θα στεγάσει τον έρωτά τους, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι, φρέσκο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, θυμήθηκε όμορφες στιγμές από τις πρώτες γιορτές μαζί μετά το Survivor. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ουσιαστικά το…

... 2022, ενώ συγκατοικούν κιόλας από τότε.«Πέρυσι κάναμε Χριστούγεννα στην οικογένειά μου και Πρωτοχρονιά στην οικογένεια του Σπύρου. Είχαμε πάρει για δώρα πιτζάμες. Ντυθήκαμε με τις ίδιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και τις ίδιες κάλτσες», θυμήθηκαν Σπύρος και Βρισηίδα...

Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες για το σπίτι που ετοιμάζουν στο Κερατσίνι, και θα στεγάσει τον έρωτά τους, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Το ερωτευμένο ζευγάρι, φρέσκο μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, θυμήθηκε όμορφες στιγμές από τις πρώτες γιορτές μαζί μετά το Survivor. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ουσιαστικά το 2022, ενώ συγκατοικούν κιόλας από τότε.

«Πέρυσι κάναμε Χριστούγεννα στην οικογένειά μου και Πρωτοχρονιά στην οικογένεια του Σπύρου. Είχαμε πάρει για δώρα πιτζάμες. Ντυθήκαμε με τις ίδιες κόκκινες χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και τις ίδιες κάλτσες», θυμήθηκαν Σπύρος και Βρισηίδα για τις χουχουλιάρικες γιορτές που πέρασαν μετά τις κακουχίες στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ενώ παραδέχτηκαν ότι θέλουν να προχωρήσουν στη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.

Δείτε επίσης: Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Δείτε πού πέρασαν τα Χριστούγεννα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.