Χαμός στο ΟΑΚΑ: Γνωστός influencer έσπασε τη σιωπή του για τη συναυλία της Βίσση – «Ήταν πάρα πολύ άβολο»
Τη δική του εμπειρία από τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ μοιράστηκε ο γνωστός influencer Retrospecteur, μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον π
Τη δική του εμπειρία από τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ μοιράστηκε ο γνωστός influencer Retrospecteur, μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.
Ο ίδιος βρέθηκε ανάμεσα στους χιλιάδες θεατές που έδωσαν το «παρών» στο φαντασμαγορικό show το βράδυ του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου και θέλησε να μεταφέρει τη δική του εικόνα για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της βραδιάς.
Ο Retrospecteur αρχικά αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στην παραγωγή, αναγνωρίζοντας το μέγεθος και την εντυπωσιακή εικόνα του θεάματος που στήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ωστόσο, όπως εξήγησε, υπήρχαν δύο σημεία που, σύμφωνα με την προσωπική του άποψη και την εμπειρία του από τη συναυλία, δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε.
Πρόκειται για την είσοδο των θεατών που είχαν αγοράσει εισιτήρια Golden Standing, αλλά και για την ορατότητα που προσέφερε η πολυσυζητημένη 360° σκηνή.
Η καθυστέρηση στην είσοδο του Golden Standing
Ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση προκάλεσε στον Retrospecteur το γεγονός ότι, ενώ η Άννα Βίσση είχε ήδη ανέβει στη σκηνή και είχε ξεκινήσει να τραγουδά, ένα σημαντικό μέρος των θεατών με εισιτήρια Golden Standing φέρεται να μην είχε καταφέρει ακόμη να εισέλθει στον χώρο.
«Ένα αρνητικό που θέλω να πω είναι ότι ξεκίνησε η συναυλία, βγήκε η Άννα, και ένα μεγάλο ποσοστό του κόσμου που ήταν στο Golden Standing δεν είχε μπει μέσα, με αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει η Άννα να τραγουδάει και απ’ έξω να υπάρχει ένα εξωφρενικό γιουχάρισμα από τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως περιέγραψε, η εικόνα του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, καθώς, όπως είπε, έμοιαζε σαν οι συγκεκριμένοι θεατές να είχαν «ξεχαστεί» και να μην τους επέτρεπαν να μπουν στον χώρο.
«Μου έκανε πάρα πολύ εντύπωση, διότι όταν το Golden Standing είναι η αρένα που είναι ακριβώς μπροστά στη σκηνή και τα πλάνα τα τηλεοπτικά θα θέλουν το μπροστά της σκηνής να είναι γεμάτο, πώς γίνεται να μην έχεις βάλει τον κόσμο αυτόν μέσα;», σχολίασε.
Μάλιστα, σημείωσε πως δεν έχει ξαναδεί αντίστοιχη κατάσταση σε συναυλία και χαρακτήρισε την εμπειρία ιδιαίτερα άβολη.
«Από τη μία ακουγόταν το “Αιγαίο” και από την άλλη το γιουχάρισμα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως, κατά την άποψή του, μια τέτοια εικόνα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εικόνα της εξυπηρέτησης του κοινού.
Ο Retrospecteur υποστήριξε ακόμη πως υπήρχαν θεατές οι οποίοι έχασαν τουλάχιστον πέντε ή έξι τραγούδια μέχρι να καταφέρουν να βρεθούν στη θέση τους και να παρακολουθήσουν το show.
«Η 360° σκηνή δεν λειτούργησε καθόλου», σύμφωνα με τον influencer
Το δεύτερο ζήτημα που σχολίασε αφορούσε την εντυπωσιακή 360° σκηνή που είχε τοποθετηθεί στο κέντρο του ΟΑΚΑ.
Ο Retrospecteur αναγνώρισε ότι το stage ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακό και τόνισε πως η Άννα Βίσση ήταν διαρκώς σε κίνηση, προσπαθώντας να πλησιάζει όλες τις πλευρές του σταδίου.
Παράλληλα, όμως, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του σχετικά με το αν η συγκεκριμένη κατασκευή εξασφάλιζε πράγματι θέα 360 μοιρών για όλους τους θεατές.
«Ένα άλλο αρνητικό που έχω να πω είναι πως -κατά τη γνώμη μου- η 360° σκηνή δεν λειτούργησε καθόλου, γιατί υπήρχε και αυτή η κολόνα με τις οθόνες, οπότε Δεν ήταν ότι η θέα ήταν 360°», ανέφερε.
Όπως εξήγησε, το πρόβλημα ήταν πως όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν σε συγκεκριμένο σημείο της σκηνής, όσοι βρίσκονταν μπροστά της μπορούσαν να την παρακολουθούν, ενώ για όσους βρίσκονταν στην αντίθετη πλευρά η ορατότητα ήταν περιορισμένη.
«Στην ουσία, εκεί που στεκόταν η Άννα αυτοί την έβλεπαν, αλλά αυτοί που ήταν από πίσω δεν την έβλεπαν, οπότε δεν ήταν μια περιστρεφόμενη σκηνή χωρίς κάποιο εμπόδιο που θα την έβλεπαν όλοι καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας», πρόσθεσε.
Ο ίδιος αναγνώρισε πάντως την ασταμάτητη παρουσία της Άννας Βίσση πάνω στη σκηνή.
«Εννοείται ότι η γυναίκα ήταν ασταμάτητη, πήγαινε παντού (σ.σ. στη σκηνή), αλλά κάποιες φορές μεσολαβούσαν 50 λεπτά και με την παρέα μου αναρωτιόμασταν “τώρα αυτοί που είναι από πίσω, τι βλέπουν μία ώρα; Μόνο τις οθόνες;”», είπε.
Παρά τις συγκεκριμένες παρατηρήσεις του, ο Retrospecteur ξεκαθάρισε πως η σκηνή παρέμενε εντυπωσιακή, γεγονός που, όπως είπε, δεν αλλάζει από τις συγκεκριμένες ενστάσεις.
@retrospecteur ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ 😂 #annaoaka #annavissi #greektiktok #tiktokgreece #mpesforyougamw ♬ original sound – retrospecteur
Η sold out συναυλία της Άννας Βίσση με περισσότερους από 95.000 θεατές
Η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου 26 Σεπτεμβρίου, μπροστά σε περισσότερους από 95.000 θεατές, σε μία sold out συναυλία τεράστιας κλίμακας.
Η εμφάνισή της ξεκίνησε υπό τους ήχους του «Αιγαίο», ενώ από τα πρώτα κιόλας λεπτά απευθύνθηκε στο κοινό με τη χαρακτηριστική φράση: «Απόψε δεν ήρθατε εσείς στη συναυλία μου, ήρθα εγώ στη συναυλία σας».
Κεντρικό σημείο της μεγάλης παραγωγής αποτέλεσε η σκηνή 360°, η οποία σχεδιάστηκε από τη διεθνώς αναγνωρισμένη Stufish Entertainment Architects. Τη σκηνοθεσία και τη δημιουργική διεύθυνση της συναυλίας ανέλαβε ο Kim Gavin.
Στη μεγάλη βραδιά συμμετείχαν επίσης η Ελληνοαυστραλή κιθαρίστρια Orianthi, καθώς και ο Έλληνας DJ και παραγωγός Argy.
Η συναυλία αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα συναυλιακά γεγονότα της χρονιάς, με την Άννα Βίσση να παρουσιάζει ένα show διεθνών προδιαγραφών.
Την ίδια ώρα, ωστόσο, μαρτυρίες θεατών που δημοσιεύονται στα social media καταγράφουν και προβλήματα που, σύμφωνα με τους ίδιους, αντιμετώπισαν είτε κατά την προσέλευσή τους στον χώρο είτε σε σχέση με την ορατότητα από συγκεκριμένα σημεία του ΟΑΚΑ.
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!ΣΟΚ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΑΝΑΗ ΜΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΜΠΟΤΣΗ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ
Μία γραφειοκρατική λεπτομέρεια που είχε μείνει πίσω από τον γάμο τους κλήθηκαν να διευθετήσουν η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης, περισσότερο από τρεις μή
ΠΕΘΑΝΕ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΜΟΛΙΣ 60 ΕΤΩΝ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
Ο Πάνος Τουλιάτος υπήρξε ένας από τους ηθοποιούς που άφησαν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, υπηρετώντας με συνέπεια, αγάπη κ
Αθόρυβο διαζύγιο για πασίγνωστο εφοπλιστή και πρώην μοντέλο: Έχουν μαζί τρία παιδιά
Έναν πολυετή κύκλο στον γάμο τους φαίνεται πως αποφάσισαν να ολοκληρώσουν αθόρυβα ο γνωστός εφοπλιστής Βασίλης Δράγνης και το πρώην μοντέλο Ιωάννα Καπάδαη.
Δεν ήταν μόνο τα σπίτια! Η «κρυφή» περιουσία του Μαζωνάκη: Πέρα από τις βίλες, τι άλλο άφησε πίσω του;
Όταν γίνεται λόγος για την περιουσία του Γιώργου Μαζωνάκη, το μυαλό πηγαίνει συνήθως στα γνωστά ακίνητα που έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με το όνομά του. Ωσ
Έκτακτο: Μόλις ανακοινώθηκε σε όλα τα ΜΜΕ – Δυστυχώς πέθανε μια εμβληματική μορφή
Θλίψη στην Κρήτη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Σήφη Μανούσακα Βλαντά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη οικογ
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις