«25 ετών ξανά»: Τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή η Βάσω Λασκαράκη – Το νέο λουκ που «κόβει» χρόνια & θέλουν όλες να μιμηθούν

October 2, 2023


Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, πριν από λίγες ώρες, αποχαιρετώντας το ξανθό χρώμα.Ειδικότερα, η ηθοποιός αποχωρίστηκε το μελί χρώμα, που είχε υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό και πήρε την απόφαση να το γυρίσει στο φυσικό της χρώμα, δηλαδή σε σκούρο καστανό.Μάλιστα, η ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει χαμογελ…

...�μό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή με τα νέα της μαλλιά και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να την αποθεώσουν, λέγοντάς χαρακτηριστικά πως μοιάζει ξανά με τον 25χρονο εαυτό της.“Τέλειο το χρώμα στα μαλλιά! 25 ετών ξανά!”, ήταν ένα από τα σχόλια για τα νέα...

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, πριν από λίγες ώρες, αποχαιρετώντας το ξανθό χρώμα.

Η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στο φυσικό χρώμα των μαλλιών της

Ειδικότερα, η ηθοποιός αποχωρίστηκε το μελί χρώμα, που είχε υιοθετήσει τον τελευταίο καιρό και πήρε την απόφαση να το γυρίσει στο φυσικό της χρώμα, δηλαδή σε σκούρο καστανό.

Μάλιστα, η ηθοποιός ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή με τα νέα της μαλλιά και οι ακόλουθοί της έσπευσαν να την αποθεώσουν, λέγοντάς χαρακτηριστικά πως μοιάζει ξανά με τον 25χρονο εαυτό της.

“Τέλειο το χρώμα στα μαλλιά! 25 ετών ξανά!”, ήταν ένα από τα σχόλια για τα νέα μαλλιά της ηθοποιού.

Η μεγάλη αλλαγή της Βάσως Λασκαράκη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.