15 διάσημοι Έλληνες που παραδέχτηκαν περήφανα πως είναι oμοφuλόφιλοι – Για τον 2ο δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα

March 13, 2024


15 διάσημοι Έλληνες που παραδέχθnκαν ανοιχτά και περήφανα ότι είναι ομοφuλόφιλοιΠαρακάτω θα δείτε 15 διάσημους Έλληνες, που παραδέχθηκαν ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλοι και μίλησαν γι’αυτό.Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είπα ξαφνικά στη μητέρα μου πως είμαι γκέι και έπαθε όλα αυτά που έπρεπε σαν Ελληνίδα μάνα»…

...ν Ελληνίδα μάνα».Άγγελος ΜπράτηςΣτην εκπομπή «DOT» ο σχεδιαστής μόδας είχε δηλώσει: «Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για την προσωπική μου ζωή».Στέφανος ΚασσελάκηςΟ αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε ομοφοβικά σχόλια που έχουν ακουστεί για το πρόσωπο του σε τηλεοπτικές...

15 διάσημοι Έλληνες που παραδέχθnκαν ανοιχτά και περήφανα ότι είναι ομοφuλόφιλοι

Παρακάτω θα δείτε 15 διάσημους Έλληνες, που παραδέχθηκαν ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλοι και μίλησαν γι’αυτό.

Νίκος Μουτσινάς

Ο γνωστός παρουσιαστής σε συνέντευξη του στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είπα ξαφνικά στη μητέρα μου πως είμαι γκέι και έπαθε όλα αυτά που έπρεπε σαν Ελληνίδα μάνα».

Άγγελος Μπράτης

Στην εκπομπή «DOT» ο σχεδιαστής μόδας είχε δηλώσει: «Επειδή είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για την προσωπική μου ζωή».

Στέφανος Κασσελάκης

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σε ομοφοβικά σχόλια που έχουν ακουστεί για το πρόσωπο του σε τηλεοπτικές εκπομπές, απαντά: «Δεν είναι άποψη, είναι η ζωή μου».

Δημήτρης Παπαϊωάννου

Ο γνωστός σκηνοθέτης και χορογράφος σε συνέντευξη του στο «Περιοδικό 10%» είχε δηλώσει: «Όταν έφυγα από το σπίτι μου στα 18 μου υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δε θα κάνω ποτέ τίποτα κρύβοντας ότι είμαι γκέι. Και δεν το έκανα».

Αύγουστος Κορτώ

Ο γνωστός συγγραφέας σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook δηλώνει: «Το δικαίωμα του να φανερώσεις τι ζητά η καρδιά σου είναι αυστηρά ατομικό, ιερό, αδιαπραγμάτευτο. Μα ό,τι τίμημα και να ‘χει, η ελευθερία είναι ανεκτίμητη».

Ιάσονας Μανδηλάς

Ο μουσικός καλλιτέχνης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρει: «Είμαι ομοφυλόφιλος. Παίρνω θάρρος και δύναμη από όσους βγήκαν και μίλησαν πριν από εμένα με την ελπίδα να δώσω κι εγώ δύναμη σε κάποιον/α εκεί έξω».

Φώτης Σπύρος

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει μέσα από τον αέρα της εκπομπής «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» πως: «Όταν ήμουν μικρός, φαντάσου τι bulling έφαγα. Στα 40 τα μου έχω τα κότσια να σου μιλήσω, αλλά έφτασα 40. Από 4 χρονών το ήξερα».

Νότης Χριστοδούλου

Ο γνωστός τραγουδιστής στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2NightShow» αναφέρει πως: «Εγώ δεν επιλέγω να είμαι gay. Δεν είναι επιλογή, είναι φύση».

Φώτης Σεργουλόπουλος

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε ανοιχτά στην εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» και ανέφερε: «Για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου δεν ήθελα ποτέ να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα…».

Χάρης Ρώμας

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος σε συνέντευξη του στο «YouWeekly» αναφέρει: «Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος».

Γιώργος Καπουτζίδης

Σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρει: «Στην εφηβεία μου η ανακάλυψη της σeξουαλικότητάς μου, η οποία ήταν διαφορετική απ’ αυτή των υπόλοιπων παιδιών, ήταν κάτι το οποίο με φόβισε, δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω, δεν ήξερα τι είμαι, γιατί είμαι».

Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελάκης

Ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» πως: «Το να είσαι straight ή gay είναι ακριβώς το ίδιο: Χρειάζεται περισσότερο θάρρος, για να μπορέσει και η χώρα μας να αποκλείσει το ρατσισμό, την ομοφοβία, τους βάρβαρους χλευασμούς των ανεγκέφαλων. Ένας δημοσιογράφος, ανταποκριτής από τη Ρώμη, κάνει την αρχή αψηφώντας τυχόν κριτικές και εκπλήξεις. Δεν είμαι ήρωας. Ζητώ να αλλάξουμε, επιτέλους, την ψυχή και τη σκέψη μας».

Νικόλας Γιατρομανωλάκης

Ο Πρώην Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού της Ελλάδας αναφέρει στην εκπομπή «Το Πρωινό» πως: «Όταν μου πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μπω στην κυβέρνηση, τους είπα “παιδιά το ξέρετε ότι είμαι γκέι”. Την κάναμε την κουβέντα γιατί ήθελα να είμαι καθαρός και να του πω “κοίτα, δεν θέλω να σου δημιουργήσω πρόβλημα ενδεχομένως”, γιατί μπορεί ένα κομμάτι του κοινού να αντιδράσει σε αυτό. Όταν του το είπα μου απάντησε: “Ναι… και;” και κάπου εκεί τελείωσε».

Αλέξης Πατέλης

Ο οικονομολόγος και δεξί χέρι του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέρει: «Εγώ άργησα να συμφιλιωθώ με τις επιλογές μου. Έγινε στα 33 μου. Πήγα από το μηδέν στο εκατό. Το είπα στους γονείς, στους φίλους μου. Στη δική μου περίπτωση έπρεπε να αποδεχτώ τη σeξουαλική μου ταυτότητα».

Γιώργος Μαρίνος

Ο γνωστός μουσικός στην εκπομπή «Φώτα Πορείας» εξομολογείται πως: «Δεν μπορούσα να βγαίνω στη σκηνή και να υποψιάζονται για μένα. Ήθελα να το πω και να τελειώνω… να είμαι ειλικρινής μαζί τους και να ξέρουν αν θα θέλουν να με δουν ή δεν θέλουν να με δούνε».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.