13χρονος στο Ηράκλειο ξυλοκοπήθηκε από 15χρονη – Σοκάρει βίντεο στο Tik Tok που παρακινεί νέους να πάνε στην Κρήτη για αντίποινα στην μαθήτρια (Video)

November 1, 2023


Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο διάρκειας 35 δευτερολέπτων στο οποίο καταγράφεται μια 15χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης να χτυπάει έναν 13χρονο, ο οποίος προσπαθεί να προστατευτεί χωρίς να ανταποδίδει τα χτυπήματα. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα βίντεο ντοκουμέντο από άγριο καβγά μεταξύ μαθητριών σε δημοτικό σχολείο του Αγίου Δημητρίου για ένα τσιγάρο!Μάλιστα η 15χρονη κάποια στιγμή τον πιάνει από τον λαιμό …

... Κρήτη για αντίποινα στην μαθήτριαΜάλιστα η 15χρονη κάποια στιγμή τον πιάνει από τον λαιμό ενώ ακούγονται φωνές που παρακολουθούν και επικροτούν όσα κάνει. Το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αποκάλυψε πως υπάρχει ένα video στο Tik Tok που παρακινεί νέους να μετακινηθούν...

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο διάρκειας 35 δευτερολέπτων στο οποίο καταγράφεται μια 15χρονη στο Ηράκλειο Κρήτης να χτυπάει έναν 13χρονο, ο οποίος προσπαθεί να προστατευτεί χωρίς να ανταποδίδει τα χτυπήματα. Παράλληλα, δείτε εδώ ένα βίντεο ντοκουμέντο από άγριο καβγά μεταξύ μαθητριών σε δημοτικό σχολείο του Αγίου Δημητρίου για ένα τσιγάρο!

Σοκάρει βίντεο στο Tik Tok που παρακινεί νέους να πάνε στην Κρήτη για αντίποινα στην μαθήτρια

Μάλιστα η 15χρονη κάποια στιγμή τον πιάνει από τον λαιμό ενώ ακούγονται φωνές που παρακολουθούν και επικροτούν όσα κάνει. Το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα αποκάλυψε πως υπάρχει ένα video στο Tik Tok που παρακινεί νέους να μετακινηθούν στην Κρήτη και να τιμωρήσουν το κορίτσι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.