Aυτό της είπε και το έκλεισε…: Το τελευταίο τηλεφώνημα της 41χρονης διασώστριας, στην μητέρα της, λίγο πριν βρεθεί νεκρή
Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Σύρου, αλλά και ολόκληρη η χώρα, μετά την τραγική είδηση του θανάτου μιας 42χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ, η
Σε κατάσταση σοκ παραμένει η τοπική κοινωνία της Σύρου, αλλά και ολόκληρη η χώρα, μετά την τραγική είδηση του θανάτου μιας 42χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή του νησιού. Η μητέρα της άτυχης γυναίκας σπάει τη σιωπή της και ξεσπά, εκφράζοντας την απόγνωση και τα αμείλικτα ερωτήματα που την βασανίζουν για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η κόρη της βρέθηκε στο σημείο.
Το χρονικό της τραγωδίας και οι έρευνες των αρχών
Η 42χρονη διασώστρια, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία και γνωστή για την προσφορά της, είχε εξαφανιστεί, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές και τους οικείους της. Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν όταν το σώμα της εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θάλασσα.
Οι λιμενικές και αστυνομικές αρχές διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για να συνθέσουν το παζλ των τελευταίων ωρών της ζωής της, εξετάζοντας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα γύρω από τα αίτια του θανάτου της.
Τα λόγια της μητέρας που ραγίζουν καρδιές
Μιλώντας για την απώλεια της κόρης της, η μητέρα της διασώστριας εξέφρασε την πλήρη αδυναμία της να κατανοήσει πώς συνέβη το μοιραίο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η παρουσία της κόρης της στη συγκεκριμένη περιοχή δεν δικαιολογείται από καμία καθημερινή της συνήθεια ή υποχρέωση.
«Δεν στέκει αυτό που συνέβη, δεν ξέρω γιατί πήγε εκεί. Δεν είχε κανένα λόγο να βρίσκεται σε εκείνο το σημείο», δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα, επισημαίνοντας ότι περιμένει απαντήσεις από τις αρχές και την ιατροδικαστική εξέταση που θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.
Αναμονή για τα πορίσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης
Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα ευρήματα από το σημείο όπου εντοπίστηκε η 42χρονη, ενώ φως στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή. Συνάδελφοι και φίλοι της διασώστριας από το ΕΚΑΒ δηλώνουν συντετριμμένοι, αδυνατώντας να πιστέψουν την ξαφνική απώλεια της δικής τους ανθρώπου που καθημερινά πάλευε για να σώζει ζωές.
Φρίκη στην Ελλάδα – Το κορίτσι μπήκε να κολυμπήσει στην θάλασσα αλλά όλα μετατράπηκαν σε εφιάλτη – Φρίκη έγινε αυτό που έγινε
Στα χέρια των αστυνομικών αρχών του Τμήματος Αλμυρού βρίσκεται ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος οδηγήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλη
Μόλις μαθεύτηκε η αλήθεια και για τα δύο παιδιά της 41χρονης διασώστριας στη Σύρο – Το αποκάλυψε ο πρώην σύζυγός της
Βαρύ πένθος και απέραντη θλίψη επικρατούν στη Σύρο μετά τον αδόκητο χαμό της 43χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ, η οποία έχασε τη ζωή της σε σφοδρό τροχαίο δυστ
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ – «ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ» ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ – ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ…
Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα στον Βόλο, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του μέσα στο ίδιο του το σπίτι, το οποίο παραδόθηκε στ
Θρίλερ στη Σύρο: Μαρτυρία που αλλάζει τα πάντα για την 42χρονη, μαθεύτηκε αυτό που δεν περίμενε κανείς
Στο επίκεντρο των εντατικών ερευνών των αστυνομικών Αρχών παραμένει η υπόθεση της δολοφονίας της 42χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο. Οι Αρχές επιχειρού
Θpίλεp στο Γαλάτσι: Μόλις βρέθnκε νεκpός μέσα στο σπίτι του, ποιος είναι
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές Αρχές μετά τον εντοπισμό ενός 80χρονου άνδρα νεκρού μέσα στο διαμέρισμά του στο Γαλάτσι, επί της οδού Ανδρούτσου.
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις