Survivor: «Άτιμη! Στην πυρά γρήγορα» – Ξεσηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων στο twitter με τη στρατηγική της Δαλάκα κατά της Χρύσας

February 29, 2024


Από το βράδυ της Τρίτης 27/2 τότε που η Κατερίνα Δαλάκα – MVP έβγαλε στον τάκο, ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, βλέπουμε να έχει στηθεί κανονικό πανηγύρι στο twitter.Οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν με ποικίλα, αρνητικά επίθετα τη Δαλάκα καθώς την ώρα, που έδωσε ως υποψήφια τη Χρύσα την ειρωνεύτηκε μπροστά σε όλο το συμβούλιο του νησιού. Την Τετάρτη 28/2 η Δ…

...αλάκα επανήλθε στην προσωπική της συνέντευξη και παραδέχτηκε, πως ξέρει ποιος στόχος δυσκολεύει τη Χρύσα και αναμένεται να επιλέξει εκείνον...Από την άλλη η Χρύσα στη δική της συνέντευξη ''ξεσκεπάζει'' την Κατερίνα Δαλάκα και με περίσσεια αυτοπεποίθηση δήλωσε, πως έχει αντιληφθεί...

Από το βράδυ της Τρίτης 27/2 τότε που η Κατερίνα Δαλάκα – MVP έβγαλε στον τάκο, ως τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor τη Χρύσα Χατζηγεωργίου, βλέπουμε να έχει στηθεί κανονικό πανηγύρι στο twitter.

Οι περισσότεροι χαρακτηρίζουν με ποικίλα, αρνητικά επίθετα τη Δαλάκα καθώς την ώρα, που έδωσε ως υποψήφια τη Χρύσα την ειρωνεύτηκε μπροστά σε όλο το συμβούλιο του νησιού. Την Τετάρτη 28/2 η Δαλάκα επανήλθε στην προσωπική της συνέντευξη και παραδέχτηκε, πως ξέρει ποιος στόχος δυσκολεύει τη Χρύσα και αναμένεται να επιλέξει εκείνον…

Από την άλλη η Χρύσα στη δική της συνέντευξη ”ξεσκεπάζει” την Κατερίνα Δαλάκα και με περίσσεια αυτοπεποίθηση δήλωσε, πως έχει αντιληφθεί τη στρατηγική της και περιμένει να αναμετρηθούν στο στίβο μάχης!

Δείτε εδώ: Survivor spoiler 28/2: ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας

Τα σχόλια στο twitter για την στρατηγική της Δαλάκα απέναντι στη Χρύσα στο Survivor

Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε

Μετά τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας και προς το τέλος του επεισοδίου οι 4 κοπέλες – Έλενα Αμανατίδου, Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Χρύσα Χατζηγεωργίουθα βρεθούν ξανά στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για την παραμονή τους στο Survivor.

Ο αγώνας λοιπόν θα είναι ανάμεσα σε Χρύσα και Άννα. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες μας η Αμανατίδου είναι εκείνη που θα χάσει όλες τις ζωές της και τελικά θα αποχωρήσει από το Survivor.

Έλενα Αμανατίδου

H Έλενα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Ο αθλητισμός είναι η ζωή της. Απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει ασχοληθεί από πολύ μικρή με τον στίβο. Έχει κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. και έχει έρθει δεύτερη στα 200μ.

Θεωρεί πως η πειθαρχία, που τη δίδαξε ο πρωταθλητισμός, θα τη βοηθήσει στην αγωνιστικότητα της στους στίβους μάχης. Της αρέσει πολύ η μόδα, έτσι πρόσφατα αποφάσισε να φτιάξει το δικό της e-shop με γυναικεία ρούχα. Ασχολείται πολύ με τα social media, δίνοντας συμβουλές για γuμναστική, μόδα και ομορφιά στους followers της…. Η πιο ακραία απόφαση που έχει πάρει στη ζωή της είναι η άφιξή της στον Άγιο Δομίνικο! Έρχεται για να δοκιμάσει τα όρια της, να τα ξεπεράσει και στο τέλος να κατακτήσει το έπαθλο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.