Απορούν οι αστυνομικοί στον Κορυδαλλό: Προκαλούν οι απαιτήσει της Γάκα, έντονες αντιδράσεις – Τα παράλογα πράγματα που ζητάει μέσα από το κελί
Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν προκαλέσει οι απαιτήσεις που φέρεται να υπέβαλε η 56χρονη γιατρός αμέσως μετά την προφυλάκισή της στις φυλακές Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη. Σύμφωνα με διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «LIVE NEWS», η κατηγορούμενη φέρεται να απευθύνθηκε από […]
Ιδιαίτερη αίσθηση έχουν προκαλέσει οι απαιτήσεις που φέρεται να υπέβαλε η 56χρονη γιατρός αμέσως μετά την προφυλάκισή της στις φυλακές Κορυδαλλού, στο πλαίσιο της δικαστικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.
Σύμφωνα με διασταυρωμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «LIVE NEWS», η κατηγορούμενη φέρεται να απευθύνθηκε από την πρώτη στιγμή στους αρμόδιους ζητώντας συγκεκριμένα είδη προσωπικής περιποίησης, αλλά και αλλαγές στον εξοπλισμό του χώρου όπου κρατείται.
Ζήτησε βαφή μαλλιών και νέες συσκευές στο κελί
Μεταξύ των αιτημάτων που φέρεται να υπέβαλε ήταν η χορήγηση βαφής μαλλιών, ενώ παράλληλα ζήτησε να απομακρυνθούν η παλιά τηλεόραση και το ραδιόφωνο που βρίσκονται στο κελί της.
Η 56χρονη φέρεται να ζήτησε την αντικατάσταση των συγκεκριμένων συσκευών με καινούργιες, σύγχρονης τεχνολογίας.
Οι πληροφορίες αυτές έχουν προκαλέσει συζητήσεις, καθώς αφορούν τις συνθήκες κράτησης της κατηγορούμενης στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.
Το αίτημα για απομονωμένο προαυλισμό
Παράλληλα, η 56χρονη γιατρός φέρεται να ζήτησε να προαυλίζεται σε καθεστώς πλήρους απομόνωσης από τις υπόλοιπες κρατούμενες της γυναικείας πτέρυγας.
Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξέφρασε την επιθυμία να έχει πρόσβαση σε δικό της φαγητό, ζητώντας ακόμη και τη δυνατότητα να προμηθεύεται γεύματα μέσω διανομής εντός του σωφρονιστικού καταστήματος.
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν τα συγκεκριμένα αιτήματα έχουν γίνει αποδεκτά από τις αρμόδιες Αρχές των φυλακών.
Η κράτηση της 56χρονης στον Κορυδαλλό
Η 56χρονη βρίσκεται στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, καθώς έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη για την υπόθεση που αφορά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο σύζυγός της, ο οποίος επίσης παραμένει προφυλακισμένος για την ίδια υπόθεση, κρατείται σε διαφορετική πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος.
Την ίδια στιγμή, η δικαστική έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης στις 9 Σεπτεμβρίου συνεχίζεται, με νέα στοιχεία να έρχονται σταδιακά στη δημοσιότητα.
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις