Ανδρομάχη – Λιβάνης: Γι’ αυτό όλοι λένε ότι χώρισαν πριν καν κλείσουν 1 χρόνο γάμου – Τι θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου – Η απόφαση που πήραν

Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η φημολογία γύρω από τη σχέση της Ανδρομάχης και του Γιώργου Λιβάνη, οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει

Ανδρομάχη – Λιβάνης: Γι’ αυτό όλοι λένε ότι χώρισαν πριν καν κλείσουν 1 χρόνο γάμου – Τι θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου – Η απόφαση που πήραν

Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η φημολογία γύρω από τη σχέση της Ανδρομάχης και του Γιώργου Λιβάνη, οι οποίοι δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη έναν χρόνο έγγαμου βίου.


Το ζευγάρι έχει βρεθεί στο επίκεντρο δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για κρίση στη σχέση του, με αφορμή κυρίως τις αλλαγές που έχουν παρατηρηθεί στις αναρτήσεις τους στα social media, αλλά και ορισμένες λεπτομέρειες που δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους διαδικτυακούς τους ακολούθους.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ούτε η Ανδρομάχη ούτε ο Γιώργος Λιβάνης έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια τις πληροφορίες ΓΙΑ ΤΗΝ προσωπική τους ζωή.

Η απουσία κοινών φωτογραφιών και η βέρα

Ένα από τα στοιχεία που ενίσχυσαν τη φημολογία ήταν η σχεδόν πλήρης απουσία κοινών αναρτήσεων του ζευγαριού από τα social media.

Η τελευταία κοινή δημοσίευση που έχει παραμείνει στα προφίλ τους χρονολογείται από τον Αύγουστο του 2025, όταν οι δύο τραγουδιστές είχαν μοιραστεί μια οικογενειακή φωτογραφία μαζί με τον γιο τους, Γεράσιμο. Στη λεζάντα της συγκεκριμένης ανάρτησης ο Γιώργος Λιβάνης είχε γράψει τη λέξη «Family».

Παράλληλα, φαίνεται πως έχουν αφαιρεθεί παλαιότερες κοινές φωτογραφίες τους, ακόμη και στιγμιότυπα από τον θρησκευτικό γάμο τους.

Η λεπτομέρεια που παρατήρησαν οι followers

Οι συζητήσεις εντάθηκαν ακόμη περισσότερο μετά από ένα πρόσφατο βίντεο της Ανδρομάχης, στο οποίο παρουσιάζει το νέο της τραγούδι.

Οι διαδικτυακοί της ακόλουθοι παρατήρησαν ότι από το χέρι της έλειπε η βέρα, με αρκετούς να σχολιάζουν δημόσια τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια.

Μεταξύ των σχολίων που γράφτηκαν κάτω από την ανάρτηση ήταν και το χαρακτηριστικό: «Πάει και η βέρα, κρίμα αν χωρίσατε».

Η συγκεκριμένη εικόνα ήταν αρκετή για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη φημολογία που είχε ήδη αναπτυχθεί γύρω από το ζευγάρι.

Τι αναφέρεται για την κρίση στη σχέση τους

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί, η απόσταση ανάμεσα στην Ανδρομάχη και τον Γιώργο Λιβάνη φέρεται να μην είναι κάτι που προέκυψε μόλις τις τελευταίες ημέρες.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζει ότι οι δύο τραγουδιστές βρίσκονται σε απόσταση εδώ και περίπου δύο μήνες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βασική αιτία των εντάσεων φέρεται να είναι η έντονη ζήλια, η οποία φαίνεται πως δημιούργησε τριβές στη σχέση τους το τελευταίο διάστημα.

Με βάση όσα μεταφέρονται από το περιβάλλον τους, οι δύο πλευρές φέρεται να επέλεξαν να κρατήσουν αποστάσεις για ένα χρονικό διάστημα, προκειμένου να επανεξετάσουν τη σχέση τους και να διαπιστώσουν εάν υπάρχει περιθώριο να ξεπεραστούν οι δυσκολίες.

Στο επίκεντρο Ο γιος τους

Παρά τις πληροφορίες για την κρίση που φέρεται να αντιμετωπίζει η σχέση τους, προτεραιότητα και για τους δύο παραμένει ο γιος τους, Γεράσιμος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η Ανδρομάχη όσο και ο Γιώργος Λιβάνης περνούν χρόνο με το παιδί τους, ακόμη και αν το κάνουν ξεχωριστά.

Το ζευγάρι είχε ενώσει τις ζωές του με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2025, σε μια διπλή τελετή κατά την οποία παράλληλα βάφτισαν και τον γιο τους. Το μυστήριο είχε πραγματοποιηθεί στο κτήμα Anais στους Θρακομακεδόνες, παρουσία περίπου 600 καλεσμένων.

Καμία επίσημη τοποθέτηση από το ζευγάρι

Μέχρι αυτή τη στιγμή, οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια δημόσια δήλωση σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει.

Έτσι, τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει στη συγκεκριμένη φημολογία παραμένουν οι αλλαγές στη δραστηριότητά τους στα social media, η απουσία κοινών εμφανίσεων και αναρτήσεων, καθώς και η απουσία της βέρας από πρόσφατη ανάρτηση της Ανδρομάχης.

Το εάν πρόκειται για οριστική ρήξη ή για μια δύσκολη περίοδο στη σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους ίδιους.

ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΗΣΙ ΠΟΥ «ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ: ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ – ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ 10 ΕΝΑΕΡΙΑ – ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Σκύρο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς για την αντιμετώπι

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ

Στο επίκεντρο των συζητήσεων στα social media βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Τζούλια Αλεξανδράτου, με τις πρόσφατες αναρτήσεις της να έχουν προκαλέσει π

«Μποτιλιάρισμα» στην Κεφαλονιά για… την Μενεγάκη: Εμφανίστηκε ντυμένη έτσι, με τα μαλλιά πιασμένα πάνω και άβαφη, για να φάει στο Φισκάρδο και προκάλεσε… χαμό

Στην Κεφαλονιά βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αφήνοντας για λίγο πίσω τους την αγαπημένη τους Άν

Ανατριχίλα στον Μυστρά: Αυτό είδαν οι αστυνομικοί μόλις άνοιξαν το καταψύκτη – Τυλιγμένος με νάιλον και γυμνός ο 90χρονος – Από τι πέθανε τελικά

Η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου πιθανότατα προήλθε από παθολογικά αίτια, ωστόσο η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και τα α

Θυμάστε τον Άλμπερτ Αρώνη: Κάποτε έπαιζε σε Ελληνικές σειρές και τώρα έχει Εθισμό στα τατουάζ – Πώς ήταν και πώς έγινε

Ο Άλμπερτ Αρώνης έχει αλλάξει εντυπωσιακά την εμφάνισή του τα τελευταία χρόνια, σε σημείο που όσοι τον γνώριζαν από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις δύσκολα