Αναστασία Γιούσεφ: Γέννησε στα γενέθλιά της – Η πρώτη φωτογραφία του μωρού στο μαιευτήριο και το όνομα
Η είδηση της γέννησης έγινε γνωστή από χθες, όταν ο πρώην μάνατζέρ της, Ευθύμης Μάρκου, αποκάλυψε πως η χορεύτρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ίδια
Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Αναστασία Γιούσεφ, με την ευτυχία της να γίνεται ακόμη μεγαλύτερη καθώς ο γιος της ήρθε στον κόσμο ανήμερα των γενεθλίων της, στις 13 Αυγούστου.
Η είδηση της γέννησης έγινε γνωστή από χθες, όταν ο πρώην μάνατζέρ της, Ευθύμης Μάρκου, αποκάλυψε πως η χορεύτρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η ίδια επιβεβαίωσε λίγο αργότερα το χαρμόσυνο γεγονός, δημοσιεύοντας στα social media την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.
Αναστασία Γιούσεφ: Το όνομα του μωρού και το μήνυμά της
Στο τρυφερό στιγμιότυπο φαίνονται μόνο τα μικροσκοπικά ποδαράκια του μωρού, καθώς η Αναστασία Γιούσεφ έχει επιλέξει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα την εικόνα του γιου της. «Τελικά πήρα το δώρο μου. Και αποφάσισε να μοιραζόμαστε τα γενέθλιά μας για πάντα. Για σένα, μικρό μου αστεράκι. Εσύ με ενέπνευσες να γράψω αυτό το τραγούδι. Τώρα που ήρθες στον κόσμο, είναι πια δικό σου», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η Αναστασία Γιούσεφ είχε αποκαλύψει ήδη από την περίοδο της εγκυμοσύνης της πως το μωρό της θα πάρει το όνομα Αντώνης. Μάλιστα, είχε ετοιμάσει ένα τραγούδι ειδικά για τον γιο της, όσο εκείνος βρισκόταν ακόμη στην κοιλιά της. Το συγκεκριμένο τραγούδι ακούγεται και στο βίντεο που δημοσίευσε μετά τη γέννησή του, αποκτώντας πλέον ακόμη πιο ιδιαίτερη σημασία για την ίδια.
Η χορεύτρια είχε ανακοινώσει πως περιμένει το πρώτο της παιδί ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, μέσα από μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση. Δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τη φουσκωμένη κοιλιά της, είχε μιλήσει για μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και για την ανυπομονησία της να γνωρίσει το μωρό της.
Η σχέση της εδώ και εννέα χρόνια
Η Αναστασία Γιούσεφ έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά τον σύντροφό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και εννέα χρόνια, όπως ανέφερε η ίδια, ωστόσο εκείνος δεν επιθυμεί καμία δημόσια έκθεση και δεν διατηρεί λογαριασμούς στα social media. Όπως έχει ξεκαθαρίσει και η χορεύτρια, σέβεται απόλυτα την επιλογή του και δεν θέλει να τον φέρει στο προσκήνιο.
Πλέον, η Αναστασία Γιούσεφ βιώνει το νέο κεφάλαιο της ζωής της έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Αντώνη, ο οποίος, όπως αποκάλυψε η ίδια, θα μοιράζεται για πάντα την ίδια ημερομηνία γενεθλίων με τη μαμά του.
Έκτακτη προειδοποίηση για καιρό: Χειμώνας μέσα στο καλοκαίρι – Σε εξέλιξη ισχυρή κακοκαιρία στη χώρα
Σε εξέλιξη είναι κακοκαιρία αυτή την ώρα σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την live εικόνα του Forecast Weather Greece, καταιγίδες
Λίλα Μπακλέση: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο – Οι 27 ώρες μέχρι να κρατήσει τον γιο της αγκαλιά
Tην πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της διανύει η Λίλα Μπακλέση, η οποία πριν από λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στον κόσμο ένα αγοράκι,
Είδες πρώτα μια χελώνα ή μια κατσίκα; – Τι αποκαλύπτει αυτό για το πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός σου
Όταν κοιτάς την εικόνα, τι εμφανίζεται πρώτο: μια χελώνα ή μια κατσίκα; Η απάντησή σου μπορεί να δείξει πώς λειτουργεί ο νους σου, πώς ερμηνεύεις τον κόσμο
«Διαγνώσθηκε με λεμφοβλαστική λευχαιμία! Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να σκεφτείς ότι θα χάσεις το παιδί σου» – Αληθινός μαχητής ο γιος του Παναγιώτη Φασούλα
Ο Παναγιώτης Φασούλας στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη μάχη που είχε δώσει ο γιος του, Ιωάννης ενάντια στον καρκίνο, ο οποίος σήμερα είναι 23 χρονών και εί
Γέννησε η Αναστασία Γιουσέφ: Ποιο είναι το φύλο του μωρού – Ποιος είναι ο πατέρας;
Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Αναστασία Γιουσέφ στα 36 της, ανοίγοντας ένα εντελώς νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσ
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις