Αυστηρή ανακοίνωση Ερντογάν Μητσοτάκη και F-35 στην Τουρκία
Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι οι τοποθετήσεις του Έλληνα και του Ισραηλινού πρωθυπουργού «δεν έχουν θέση στον κόσμο του»
Ερντογάν: “Ο Μητσοτάκης δεν έπρεπε να κάνει το λάθος να αντιταχθεί στην πώληση των F-35 στην Τουρκία”
Ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι οι τοποθετήσεις του Έλληνα και του Ισραηλινού πρωθυπουργού «δεν έχουν θέση στον κόσμο του»
Δείτε το βίντεο:
Επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι «δεν έπρεπε να είχε διαπράξει ένα τέτοιο λάθος και να αντιταχθεί στην αγορά των F-35 από την Τουρκία».
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα, ανέφερε πως «η ισραηλινή και η ελληνική αντίθεση στην αγορά των F-35 από την Τουρκία δεν έχουν θέση στον κόσμο μου».
Δείτε το βίντεο:
Ο Ερντογάν υπογράμμισε ότι «η Τουρκία έχει το δικαίωμα να αγοράσει μαχητικά αεροσκάφη και αμυντικό εξοπλισμό» και πρόσθεσε πως η Άγκυρα διεξάγει ήδη σχετικές συνομιλίες με τους συμμάχους της.
Με νέα αιχμή προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε ότι «το καθήκον μας είναι να επιλύσουμε τα προβλήματα στο Αιγαίο ως ηγέτες της Τουρκίας και της Ελλάδας».
Δηλώσεις για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ και τις διεθνείς ισορροπίες
Ο Ερντογάν χαρακτήρισε τη Σύνοδο Κορυφής «επιτυχημένη», επισημαίνοντας ότι «εδώ στην Άγκυρα θέσαμε τα θεμέλια για ένα ισχυρότερο ΝΑΤΟ». Τόνισε επίσης πως η αλληλεγγύη μεταξύ των συμμάχων ήταν «ιδιαίτερα εμφανής» κατά τη διάρκεια των εργασιών.
Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο, η χώρα του είναι έτοιμη ν’ «αναλάβει περισσότερες ευθύνες για μια πιο δίκαιη κατανομή των υποχρεώσεων στο ΝΑΤΟ». Αναφερόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, σημείωσε ότι «τόνισε τη φιλία μας, και τον ευχαριστούμε».
Δείτε το βίντεο:
«Αυτό που έχει σημασία εν μέσω των εντάσεων στη Μέση Ανατολή είναι να διατηρηθεί η βούληση για την επίλυση των ζητημάτων», πρόσθεσε ο Ερντογάν, τονίζοντας τη σημασία της διπλωματίας σε μια κρίσιμη περίοδο για την περιοχή.
Κλείνοντας, ανέφερε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να συγκεντρώσει τόσο την Ουκρανία όσο και τη Ρωσία, προκειμένου να συμβάλει στον τερματισμό του συνεχιζόμενου πολέμου.
Τι σέρβιρε ο Ερντογάν στους ηγέτες του ΝΑΤΟ – Το λουκούλλειο γεύμα
Το μενού του επίσημου δείπνου που παρέθεσε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στους ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφή
Αυστηρή ανακοίνωση Νετανιάχου για την πώληση F-35 στην Τουρκία
Μια εξαιρετικά ηχηρή και αυστηρή παρέμβαση πραγματοποίησε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην Ουάσιγκτον ενάντια
Eκνευρίστηκε o Οικονομόπουλος και πέταξε τα ακουστικά του σε συναυλία του
Μία σκηνή εκνευρισμού σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας του Νίκου Οικονομόπουλου, όταν ένα τεχνικό πρόβλημα με τα ακουστικά του, προκάλεσε την αντίδρασή
Συγκινούν οι νέες φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Νίκα με την κόρη της – «Ένας μήνας γεμάτος αγάπη»
Έναν μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, αφιερωμένη στο νέο μέλος της
Ακραία πλούτn: Aυτά τα 2 ζώδια θα γίνουν εκατoμμυριoύχοι πριν το τέλος του χρόνου
Οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις για το υπόλοιπο της χρονιάς φέρνουν τα πάνω-κάτω στα οικονομικά, αλλά για δύο συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, τα νέα δεν είναι απλώς καλά… είναι εξωπραγματικά! Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια, ετοιμάσου να δεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό να εκτοξεύεται σε επίπεδα που ούτε είχες φανταστεί. Οι αστρολόγοι μιλούν […]
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις