«Eκτίθεσαι! Όταν δεν ξέρεις, καλύτερα να…» – Το αιχμηρό σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα σε δήλωση της Μαρίας Κορινθίου

December 3, 2023


Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, και αυτές προβλήθηκαν στον αέρα το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου. Η ίδια ρωτήθηκε εάν αισθάνεται πως έκανε καλά που έμεινε εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, λόγω όλης αυτής της ανθρωποφαγίας που υπάρχει, με την ίδια να απαντά πως ήταν και είναι επιλογή της να μένει μακριά από αυτά τα πράγματα.Δείτε επίσης: «Ότι…

... δεν με εξυπηρετεί δεν το βάζω στη ζωή μου...» - Χείμαρρος η Μαρία Κορινθίου για την τηλεόρασηΌταν ρωτήθηκε για την απόφαση του OPEN να σταματήσει πρόωρα την προβολή του Έρωτα Φυγά ωστόσο, απάντησε πως είναι λογικό όταν ένα project δεν πηγαίνει καλά σε νούμερα τηλεθέασης να συμβαίνει...

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, και αυτές προβλήθηκαν στον αέρα το πρωί της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου. Η ίδια ρωτήθηκε εάν αισθάνεται πως έκανε καλά που έμεινε εκτός τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, λόγω όλης αυτής της ανθρωποφαγίας που υπάρχει, με την ίδια να απαντά πως ήταν και είναι επιλογή της να μένει μακριά από αυτά τα πράγματα.

Δείτε επίσης: «Ότι δεν με εξυπηρετεί δεν το βάζω στη ζωή μου…» – Χείμαρρος η Μαρία Κορινθίου για την τηλεόραση

Όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του OPEN να σταματήσει πρόωρα την προβολή του Έρωτα Φυγά ωστόσο, απάντησε πως είναι λογικό όταν ένα project δεν πηγαίνει καλά σε νούμερα τηλεθέασης να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η απάντησή της όμως έδειξε, σύμφωνα και με το σχόλιο που της έκανε η Μπέττυ Μαγγίρα, πως δεν γνώριζε τι έχει συμβεί και γι’ αυτό εκτέθηκε, αφού το σίριαλ σημειώνει υψηλά ποσοστά, ιδιαίτερα σε σχέση με τον μέσο όρο του καναλιού.

Δείτε επίσης: «Θα σκοτώσω αυτό τον αλήτη με τα ίδια μου τα χέρια» – Δράμα στα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά 4-8/12!

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα στη δήλωση της Μαρίας Κορινθίου

«Όταν δεν ξέρεις, καλύτερα να το λες, γιατί εκτίθεσαι…», σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πότε ρίχνει αυλαία οριστικά ο «Έρωτας Φυγάς»

Οριστικά «αυλαία» ρίχνει σύντομα ο «Έρωτας φυγάς», όπως αναφέρθηκε ήδη, κάτι που ανακοινώθηκε στους ηθοποιούς μέσω email τις προηγούμενες μέρες, με την πρωταγωνίστρια της σειράς Ντάνη Γιαννακοπούλου να αντιδρά έντονα στα social (διαβάστε εδώ τι έγραψε το πρωί της Πέμπτης 30/11) και να επιβεβαιώνει έτσι την δυσάρεστη είδηση.

Έρωτας Φυγάς

Παρά τις πρώτες αναφορές που έκαναν λόγο για ξαφνικό τέλος στη σειρά, ίσως και λίγο μετά τις γιορτές, τελικά δόθηκε παράταση από την πλευρά του καναλιού. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, τον Μάρτιο θα πέσει οριστικά το φινάλε στον «Έρωτα Φυγά», ώστε να γίνουν ομαλά οι αλλαγές στο σενάριο το επόμενο διάστημα και να υπάρξει μία υποτυπώδης ολοκλήρωση στις ιστορίες των ηρώων, που πάντως ήδη πρόκειται να μεταβληθούν σημαντικά συγκριτικά με το αρχικό πλάνο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κλίμα στα γυρίσματα ήταν «βαρύ» τις προηγούμενες ημέρες, με αρκετούς ηθοποιούς να μην κρύβουν την απογοήτευσή τους για τις συγκεκριμένες εξελίξεις καθώς και για την τύχη αυτού του σίριαλ που κατά γενική ομολογία δεν την άξιζε. «Χωρίς λόγο» ήταν οι λέξεις που ακούγονταν περισσότερο, και που επανέλαβε η Ντάνη Γιαννακοπούλου σε ανάρτησή της.

Μιλώντας για τις διαδικτυακές αντιδράσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο αίσθημα επικρατεί και στο Χ (πρώην twitter) όπου αρκετοί χρήστες αποχαιρετούν με αγάπη τον «Έρωτα Φυγά» και τους πρωταγωνιστές που αγάπησαν. Πέρα από τις ερμηνείες και τη γενικότερη δουλειά που έγινε, οι πιο ενημερωμένοι δεν παρέλειψαν να αναφέρουν και ότι τα νούμερα τηλεθέασης σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν αυτό το πρόωρο φινάλε.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.