Χαμός στην Μητρόπολη Αθηνών με την εμφάνιση της Μαριάννας Λάτση – Εμφανίστηκε έτσι στην κηδεία της Μαρινέλλας και όλοι σχολίασαν το ίδιο

April 1, 2026


Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την άφιξη της επιχειρηματία στην εξόδιο ακολουθία της Μαρινέλλας – Πώς φόρεσε το αγαπημένο της μοτίβο.Σε κλίμα συγκίνησης, η Ελλάδα αποχαιρετά τη Μαρινέλλα, μία γυναίκα που με τη φωνή και τον χαρακτήρα της άφησε το δικό της αποτύπωμα στο εγχώριο τραγούδι και πολιτισμό. Από το πρωί, πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου προκειμένο…

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την άφιξη της επιχειρηματία στην εξόδιο ακολουθία της Μαρινέλλας – Πώς φόρεσε το αγαπημένο της μοτίβο.

Σε κλίμα συγκίνησης, η Ελλάδα αποχαιρετά τη Μαρινέλλα, μία γυναίκα που με τη φωνή και τον χαρακτήρα της άφησε το δικό της αποτύπωμα στο εγχώριο τραγούδι και πολιτισμό. Από το πρωί, πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου προκειμένου να αποχαιρετήσει την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών. Ανάμεσα στα πρόσωπα που επέλεξαν να αποχαιρετήσουν τη Μαρινέλλα και η Μαριάννα Λάτση.

Η επιχειρηματίας κατέφτασε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών λίγο μετά τις 13:00 με τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει την άφιξή της. Η Μαριάννα Λάτση επέλεξε να καταφτάσει συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο και γνωστό PR Manager, Γιώργο Ντάβλα. Για την εμφάνισή της, η επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος επέλεξε ένα custom μαύρο φόρεμα με το αγαπημένο της μοτίβο που δεν είναι αλλό από τα devil eyes. Το look της συνδύασε με μπαλαρίνες στο ίδιο χρώμα σε μία εμφάνιση εναρμονισμένη με τις συνθήκες και τον καιρό αυτή τη στιγμή στην πρωτεύουσα.

Επιθυμία της οικογένειας είναι η ταφή της Μαρινέλλας να πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί για στέφανα, η οικογένεια παρακαλεί όσους το επιθυμούν να προχωρήσουν σε δωρεές προς τον Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”, στηρίζοντας έτσι ένα σημαντικό έργο αγάπης. Τους επικήδειους εκφωνούν ο Γιώργος Νταλάρας και η Χάρις Αλεξίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.