Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη – Η αναποδιά που της έτυχε στο ταξίδι της στο Λος Άντζελες

May 3, 2025


Η Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες δυο ημέρες βρίσκεται σε ένα solo ταξίδι στο Λος Άντζελες, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει τάσεις φυγής και τελευταία στιγμή αποφάσισε να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα και να ταξιδέψει στην μακρινή Αμερική – δείτε εδώ βίντεο. Ωστόσο, οι αναποδιές δεν άργησαν να έρθουν, καθώς σήμερα, Σάββατο …

Η Ιωάννα Τούνη τις τελευταίες δυο ημέρες βρίσκεται σε ένα solo ταξίδι στο Λος Άντζελες, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει τάσεις φυγής και τελευταία στιγμή αποφάσισε να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητα και να ταξιδέψει στην μακρινή Αμερική – δείτε εδώ βίντεο.

Ωστόσο, οι αναποδιές δεν άργησαν να έρθουν, καθώς σήμερα, Σάββατο 3 Μάϊου η γνωστή influencer έκανε γνωστό μέσα από το προφίλ της ότι της συνέβη κάτι απρόοπτο που δυσκολεύει το ταξίδι της.

Τι συνέβη στην Ιωάννα Τούνη στο ταξίδι της στο Λος Άντζελες

Όπως λοιπόν ανέφερε μέσα από ένα νέο βίντεο που ανέβασε στα social media, εδώ και δυο ημέρες η Ιωάννα Τούνη έχει χάσει τη βαλίτσα της στο αεροδρόμιο και φοράει τα ίδια ρούχα από τότε, καθώς ακόμα περιμένει να την βρουν και να της την επιστρέψουν. Η ίδια αποδίδει την κακοτυχία της στο κακό το μάτι και ενημερώνει ότι την επόμενη φορά θα έχει λάβει όλα τα μέτρα πρόληψης από την… γλωσσοφαγιά!

Συγκεκριμένα, στο βίντεο ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Καλημέρα συμπεθέρα μου από το συννεφιασμένο Λος Άντζελες. Καλά εχθές δεν έκανα story γιατί ήμουν έξαλλη, ακόμη είμαι αλλά είπα να κάνω ένα βίντεο γιατί μου στέλνουν μηνύματα “όλα καλά;” γιατί έχω να ανεβάσω και άπειρες ώρες. Υπάρχει περίπτωση πες μου λιγάκι να πάω κάπου ταξίδι και να μην με φας και να μην μη συμβούν τα μύρια;

Δεν ξέρω, άλλη φορά θα μπαίνω στο αεροπλάνο το δηλώνω με θυμιατό και μαντόχαντρο τεράστιο να το φοράω στο λαιμό! Έχασα την βαλίτσα μου παιδιά. Αυτά τα ρούχα που έχω τα φορούσα και προχθές, πριν πάω στην πτήση δηλαδή, πάλι καλά που είχα στην τσάντα μου κάποια μακιγιάζ και φαίνομαι τέλος πάντων άνθρωπος, δεν είμαι αλλά φαίνομαι άνθρωπος. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση. Πάντα, πάντα όποτε πηγαίνω ένα μεγάλο ταξίδι κάτι παθαίνω».

Διαβάστε επίσης: Τούνη – Αλεξάνδρου: Έτσι πέρασαν την Πρωτομαγιά με τον μικρό Πάρη! Οι αναρτήσεις τους

Ενώ, στο βίντεο γράφει: «Χθες δεν έκανα story γιατί ήμουν έξαλλη. Έχασα τη βαλίτσα μου. Είμαι απο προχθές με τα ίδια ρούχα και περιμένω να τη βρούνε και να μου τη φέρουν. Πόσο μάτι παίζει να τρώω φίλε μου πάντα όταν λέω ότι πάω ταξίδι συμβαίνει κάτι;».

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.