Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου καταγγέλλει – «Ο εγγονός του φταίει, νομίζει ότι θα γίνει όνομα»
January 11, 2025

Μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος πως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απολύθηκε από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού «πήρε θέση» και εξέφρασε δημόσια την άποψή του.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος πως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απολύθηκε από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανιζόταν, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού «πήρε θέση» και εξέφρασε δημόσια την άποψή του.
Οι δηλώσεις του
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ
Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.