Στη Δεξαμενή για τον Αγιασμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Πού θα γιορτάσουν Θεοφάνεια οι πολιτικοί αρχηγοί

January 6, 2025


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και ακολούθως θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών. Στον αγιασμό θα παραβρεθούν σήμερα το πρωί η ΠτΔ καθώς και οι πολιτικοί αρχηγοί. Ταυτόχρονα, τετραήμερο πένθος είναι σε εξέλιξη για τον θάνατο του Κώστα Σημίτη, ενώ με δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεί…

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου και ακολούθως θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.

Στον αγιασμό θα παραβρεθούν σήμερα το πρωί η ΠτΔ καθώς και οι πολιτικοί αρχηγοί. Ταυτόχρονα, τετραήμερο πένθος είναι σε εξέλιξη για τον θάνατο του Κώστα Σημίτη, ενώ με δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία του πρώην πρωθυπουργού.

Στα Θεοφάνεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ / Γ.Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ – ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα παραστεί στην πατριαρχική και συνοδική θεία λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου και στη συνέχεια στην κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στον Κεράτιο Κόλπο.

Στον Πειραιά θα παραβρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Ο Σωκράτης Φάμελλος θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια θα παραστεί στην κατάδυση του Τίμιου Σταυρού (στην προβλήτα απέναντι από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος).

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετέβη στο Κιλκίς για να παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων, την ημέρα των Θεοφανείων.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.