Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στα σχόλια που δέχεται για το βάρος της – «Μετά τα δυο απανωτά χειρουργεία, ο οργανισμός μου…»

June 26, 2024


Έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές της στην Σαντορίνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους, Πάρη (δείτε εικόνες από το χλιδάτο ταξίδι της), η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε μια μεγάλη εξομολόγηση με αφορμή τα σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα για το βάρος της.Όπως ανέφερε μετά τα δυο χειρουργεία που έκανε – ένα στη μύση της και ένα στο στήθος της – ο μεταβολισμός της έχει αλλάξει καθώς ήτα…

Έχοντας επιστρέψει από τις διακοπές της στην Σαντορίνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και το γιο τους, Πάρη (δείτε εικόνες από το χλιδάτο ταξίδι της), η Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε μια μεγάλη εξομολόγηση με αφορμή τα σχόλια που δέχεται το τελευταίο διάστημα για το βάρος της.

Όπως ανέφερε μετά τα δυο χειρουργεία που έκανε – ένα στη μύση της και ένα στο στήθος της – ο μεταβολισμός της έχει αλλάξει καθώς ήταν το ένα μετά το άλλο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αποτέλεσμα αυτού, να έχει πρηστεί, να έχει κατακράτηση και να έχει ανέβει το λίπος της.

Η εξομολόγηση της Ιωάννας Τούνη για το σώμα της

«Να σου πω τον καημό μου… Μετά τα δυο χειρουργεία που έκανα με ολική νάρκωση μέσα σε 1,5 μήνα, σκάλωσε φουλ ο μεταβολισμός μου! Πρήστηκα, έχω φουλ κατακράτηση, ανέβηκε το λίπος μου…. Γενικά ο οργανισμός μου έπαθε (δικαίως) ένα μικρό σοκ. Οπότε ναι, πάχυνα – πρήστηκα αλλά όχι, δεν το βρίσκω σωστό να μου το λες διαρκώς, μιας και το βάρος μου δεν σε αφορά άμεσα. Παρόλα αυτά θα προσπαθήσω λίγο ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ και κανέναν άλλον να πάω προπονήσεις και να προσέχω λίγο στο σπίτι, ώστε να συνέλθω», έγραψε στο βίντεο της.

Η Ιωάννα Τούνη με αυτή την ανάρτηση θέλησε να στείλει και ένα δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα με το σώμα τους. Η ίδια πάντως δεν χάνει την αυτοπεποίθηση της.

Πριν από μερικές εβδομάδες που είχε βρεθεί στην Μύκονο με την ομάδα της Bubblegun για να παρουσιάσουν τα νέα μαγιό της εταιρίας, είχε ανεβάσει ένα βίντεο φορώντας ένα από τα πιο αποκαλυπτικά μπικίνι της και χόρεψε με θέα το Αιγαίο και την πισίνα του σπιτιού που έμενε και έγραψε «Φιλάκια από Μύκονο σε αυτούς που λένε να σταματήσω να φοράω σeξυ μαγιουδάκια γιατί έγινα μαμά» – δείτε εδώ το βίντεο.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.