Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά – Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας.Να θυμίσουμε πως πρόσφατα το ζευγάρι πραγματοποίησε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Βέλγιο, όπου απόλαυσαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά – Νέα βραδινή έξοδος για το ζευγάρι


Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας.Να θυμίσουμε πως πρόσφατα το ζευγάρι πραγματοποίησε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Βέλγιο, όπου απόλαυσαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.[ads1][sc name=”midtext” ]


Μια νέα βραδινή έξοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας.

  • Το ζευγάρι που παρότι προσπαθεί να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς όμως να κρύβει πλέον τη σχέση του, βρέθηκε στο VOX, το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τον Γιώργο Νταλάρα. Μάλιστα, τα story που δημοσίευσαν στα social media ήταν εκείνα που πρόδωσαν την κοινή τους έξοδο.

[sc name=”mgid_inarticle”]

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα το ζευγάρι πραγματοποίησε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Βέλγιο, όπου απόλαυσαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Το διαβάσαμε εδώ