«Βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ: Επιστρέφει μετά από 12 χρόνια εξαφάνισης ο αγαπημένος ηθοποιός – Ήταν αγρότης, παντρεύτηκε και ζούσε σε βουνό
Ο Γιώργος Σεϊταρίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα, μετά από 12 χρόνια.Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «έζησα 12 χρόνια στο Πήλιο. Ήταν μία ανάγκη που μου δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή. Επειδή από μικρός είμαι «πυροβολημένος», δεν έχω πρόβλημα να πάρω το ρίσκο. Στη ζωή μου έχω κινηθεί με την καρδιά μου ...

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα, μετά από 12 χρόνια.Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «έζησα 12 χρόνια στο Πήλιο. Ήταν μία ανάγκη που μου δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή. Επειδή από μικρός είμαι «πυροβολημένος», δεν έχω πρόβλημα να πάρω το ρίσκο. Στη ζωή μου έχω κινηθεί με την καρδιά μου …[ads1][sc name=”midtext” ]
Ο Γιώργος Σεϊταρίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι και αποκάλυψε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα, μετά από 12 χρόνια.
Ο Γιώργος Σεϊταρίδης για τη ζωή του σ’ ένα χωριό 150 κατοίκων
Όπως υπογράμμισε ο ηθοποιός «έζησα 12 χρόνια στο Πήλιο. Ήταν μία ανάγκη που μου δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή. Επειδή από μικρός είμαι «πυροβολημένος», δεν έχω πρόβλημα να πάρω το ρίσκο. Στη ζωή μου έχω κινηθεί με την καρδιά μου κι όχι με το μυαλό μου. Πριν 12 χρόνια ένιωσα ότι θέλω να ζήσω μια ζωή στη φύση. Πήγα στο Πήλιο σε ένα χωριό 150 κατοίκων και πραγματικά γέμισα με πράγματα, που δεν μπορείς να τα βρεις σε μία πόλη».
[sc name=”mgid_inarticle”]
Και συμπληρώνει ο Γιώργος Σϊταρίδης «από μικρός αντιλαμβανόμουν ότι δεν είναι μόνο το σώμα, κάτι έλεγε μέσα μου ότι είσαι διττός. Κάπου στα 30 έζησα επιτυχίες, αλλά ένιωσα κάτι μου έλειπε. Επί της ουσίας έψαχνα να βρω τον Θεό μέσα μου. Είναι κι η ψυχή, δεν είμαστε μόνο σώμα. Μετά από χρόνια βρήκα το πνευματικό μου μονοπάτι, που με οδήγησε στην εκκλησία και βρήκα την άσκηση για να κατανοήσω το αόρατο που αισθάνομαι μέσα μου. Η ροή της πορείας με οδήγησε στο πνευματικό μονοπάτι και στο Άγιο Όρος».
Η επιστροφή του Γιώργου Σεϊταρίδη στην Αθήνα
Και κατέληξε «έρχομαι μόνιμα στην Αθήνα, είμαι εδώ κάποιους μήνες. Η απόφαση πάρθηκε στο Πήλιο κι είπα στη γυναίκα μου πως νομίζω ότι κλείσαμε κι ότι βρήκα αυτό που ήθελα να βρω εδώ πάνω. Θέλεις; Γιατί μπορεί να μου έλεγε ότι θέλει να μείνει στο βουνό και θα έμενα. Τα μαζέψαμε εν μία νυκτί και γυρίσαμε πίσω. Είπα ότι ο Θεός μου έδωσε ένα οποιοδήποτε ταλέντο, μήπως να κάνεις κάτι;».
Ακολούθησε το Freddonews.eu στο Facebook για όλες τις τελευταίες ειδήσεις