Αρναούτογλου σε Κουρή – «Δεν έχω απατήσει μόνο, έχω απατηθεί πάρα πολλές φορές»

Για μια ακόμα εβδομάδα, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό και με τον καλεσμένο του ένα κομμάτι της προσωπικής του ζωής. Έτσι, όταν η κουβέντα με τον Νίκο Κουρή κινήθηκε γύρω από την απιστία, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επέλεξε να τονίσει τα εξής.    

Αρναούτογλου σε Κουρή – «Δεν έχω απατήσει μόνο, έχω απατηθεί πάρα πολλές φορές»


Για μια ακόμα εβδομάδα, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό και με τον καλεσμένο του ένα κομμάτι της προσωπικής του ζωής. Έτσι, όταν η κουβέντα με τον Νίκο Κουρή κινήθηκε γύρω από την απιστία, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επέλεξε να τονίσει τα εξής.    [ads1][sc name=”midtext” ]


Για μια ακόμα εβδομάδα, το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό και με τον καλεσμένο του ένα κομμάτι της προσωπικής του ζωής.

 

Έτσι, όταν η κουβέντα με τον Νίκο Κουρή κινήθηκε γύρω από την απιστία, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 επέλεξε να τονίσει τα εξής.

[sc name=”mgid_inarticle”]

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ