26 χρόνια μετά το διαζύγιο, την κοιτάζει & «λιώνει»: Σούσουρο με Γιάννη Πάριο – Σοφία Αλιμπέρτη στα μπουζούκια

February 19, 2024


Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος βρέθηκε πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη για να διασκεδάσει με την παρέα της.Η πρώην σύζυγος του επιτυχημένου τραγουδιστή διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ίδιο, ενώ όπως είναι γνωστό, έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί, τον Μιχαήλ και τον Good Job Nicky.Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η παρουσιάστρια τραγούδησε τις επιτυχίες του Γιάννη Πάριου, ενώ εκείν…

...ος θέλησε να της αφιερώσει ένα τραγούδι επί σκηνής. Ο τραγουδιστής της αφιέρωσε το κομμάτι «Κόλαση» ενώ η ηθοποιός εθεάθη να χορεύει νησιώτικα.Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο Γιάννης Πάριος αναφέρθηκε με πολλή αγάπη και χιούμορ και αρκετές φορές στον μεγάλο του γιο, Χάρη Βαρθακούρη...

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιάννης Πάριος βρέθηκε πρόσφατα η Σοφία Αλιμπέρτη για να διασκεδάσει με την παρέα της.

Η πρώην σύζυγος του επιτυχημένου τραγουδιστή διατηρεί άψογες σχέσεις με τον ίδιο, ενώ όπως είναι γνωστό, έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί, τον Μιχαήλ και τον Good Job Nicky.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η παρουσιάστρια τραγούδησε τις επιτυχίες του Γιάννη Πάριου, ενώ εκείνος θέλησε να της αφιερώσει ένα τραγούδι επί σκηνής. Ο τραγουδιστής της αφιέρωσε το κομμάτι «Κόλαση» ενώ η ηθοποιός εθεάθη να χορεύει νησιώτικα.

Όπως θα δείτε στα πλάνα, ο Γιάννης Πάριος αναφέρθηκε με πολλή αγάπη και χιούμορ και αρκετές φορές στον μεγάλο του γιο, Χάρη Βαρθακούρη καθώς τραγούδησε κομμάτια που έχουν γράψει μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.